Gemi Mühendisleri Odası’nın 65. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

Türkiye Denizcilik Federasyonu (TÜRDEF) Onursal Üyesi TMMOB Gemi Mühendisleri Odası’nın 65. kuruluş yıl dönümünü düzenlenen bir balo ile kutladı.

TÜRDEF adına Yönetim Kurulu Genel Sekreter Yardımcısı Bengi Şan, Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Demirdöven ve Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Mehmet Avcı'nın katılım gösterdiği baloda, 65. Hükümetin Başbakanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, 65. Hükümetin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım da hazır bulundu.

Geceye ayrıca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müşaviri Hızırreıs Deniz, Milli Savunma Bakanlığı Tersaneler Genel Müdürü Dündar Talazan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Salim Özpak, ICAO Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Suat Hayri Aka, Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır, GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran, TÜDEMSAŞ Genel Müdürü Mehmet Başoğlu, Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Cem Seven, Yalova Altınova Tersane Girişimcileri Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Fazıl Uzun, TMMOB GEMİMO Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın, Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Melikoğlu’nun yanı sıra liman başkanları, dekanlar, sektörün ileri gelenleri, üyeler ve aileleri katıldı.

Oda gecesinde meslekte 60, 50, 40 ve 25’inci yılını dolduran üyelere plaket takdim edildi.