TÜRDEF Mersin Temsilcisi Kpt. Mesut Öztürk, Mersin Deniz Ticaret Odası’nın Yeni Genel Sekreteri Oldu

TÜRDEF Mersin Temsilcisi Kpt. Mesut Öztürk, Mersin Deniz Ticaret Odası’nın Yeni Genel Sekreteri Oldu

Türkiye Denizcilik Federasyonu Mersin Temsilcisi Kaptan Mesut Öztürk, Genel Sekreter Yardımcılığını yapmakta olduğu Mersin Deniz Ticaret Odası’nın Genel Sekreteri oldu.

Mersin Deniz Ticaret Odası’nda (MDTO) Genel Sekreterlik görevini yürüten Korer Özbenli’nin emekliye ayrılması nedeniyle boşalan MDTO Genel Sekreterliği görevine Kpt. Mesut Öztürk atandı.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Denizcilik Fakültesi’nden 1984 yılında mezun olan Kpt. Mesut Öztürk deniz hizmetlerinin ardından Denizcilik Müsteşarlığı Mersin ve Samsun Bölge Müdürlüğü ile Denizcilik Müsteşarlığı’nda Müsteşarlık Müşaviri olarak görev yaptı.

Uzun yıllardır Türkiye Denizcilik Federasyonu’nun Mersin Temsilcisi olan Kpt. Mesut Öztürk, 2011 yılından beri Mersin Deniz Ticaret Odası’nda Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.

Genel Sekreterliğe atanmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Öztürk, Korer Özbenli ile Denizcilik Müsteşarlığı’nda da birlikte çalıştıklarını belirterek Özbenli’nin yönetme becerisi ve bilgi birikiminden çok şey öğrendiklerini kaydetti.

Türkiye Denizcilik Federasyonu Mersin Temsilcisi Kaptan Mesut Öztürk’ün MDTO Genel Sekreterliğine atanmasıyla ilgili bir tebrik mesajı yayınlayan Türkiye Denizcilik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Dereli; “Sevgili Mesut Kardeşimi, en kalbi duygularımla kutlar, tebrik eder, başarılarının artarak ve makamlarının yükselerek devamını dilerim” dedi.

Türkiye Denizcilik Federasyonu olarak Kaptan Mesut Öztürk’ü tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.